Снимка Фейсбук/Алексей НавалниПетел продължава да следи какво се случва с Алексей

...
Снимка Фейсбук/Алексей НавалниПетел продължава да следи какво се случва с Алексей
Коментари Харесай

Навални се страхува, че може да го пратят в карцера

Снимка Фейсбук/Алексей Навални

" Петел " продължава да следи какво се случва с Алексей Навални. Затвореният съветски опозиционен водач съобщи, че е упрекнат в нарушение на незначителни правила в пандиза, което може да го изложи на в допълнение наказване.

Навални съобщи в понеделник, че се опасява да не бъде пратен в карцера. Причината са няколко леки нарушавания на разпоредбите на пандиза, поради които е получил предизвестия. Навални съобщи в обява в Instagram, че е получил шест забележки за две седмици и че две механически забележки биха били задоволителни механически, с цел да може трибуналът на пандиза да изпрати пандизчия в карцера.

„ Условията там са близки до изтезания “, написа в обявата. Някои от нарушаванията, изброени от Навални, включват ставане от леглото 10 минути преди избраното време, отвод за гледане на видеолекция и обличане на тениска по време на среща с юристи. Миналата седмица Навални съобщи, че страда от мощни болки в гърба и изтръпване на краката си и се оплака, че медицинският личен състав е пренебрегнал вярното му лекуване.

Откакто е изместен в Наказателна колония № 2 в Покров, Навални също по този начин направи няколко несериозни изказвания, които оприличават рутинната му затворническа активност на тази на штурмовак във филмите „ Междузвездни войни “.

В понеделник той се пошегува, че саундтракът към престоя му в пандиза е „ Bad Guy “, шлагер на американската поп певица Били Айлиш. Навални беше задържан при завръщането си в Русия в средата на януари от Германия, където прекара месеци, възстановявайки се от съвсем съдбовно отравяне с нервнопаралитичен сътрудник през август, за което упрекна Кремъл, пише debati.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР